3 причини да имаме дрегер за алкохол

Дори и да ви се струва необичайно, закупуването на дрегер за алкохол е полезна придобивка, която може да ни помогне в различни ситуации. Независимо дали сте управител на предприятие, или ще го използвате в домашни условия, този уред показва бързи и точни резултати за наличието на алкохол в кръвта. 

За някой от членовете на семейството, за приятелите или за колегите ви това може да бъде неприятно и да изглежда необичайно, но пък вие ще бъдете спокойни с такъв уред. В тази статия ще ви представим три причини защо да го имате. 

Можете да тествате себе си или приятелите ви след купон

Повечето приятелски събирания са обвързани и с употребата на алкохол. Ако вие или приятелите ви сте изпили малко количество алкохол, за ваша сигурност можете да се тествате с дрегер. Така при спешна ситуация, в която трябва да шофирате, ще знаете дали това е възможно, или не. Разбира се, ако съдържанието на алкохол е твърде високо, задължително се обадете на такси или помолете да ви закара някой от гостите, който не е пил през вечерта. 

Ако пък ви се налага след купона да спите по-малко часове и да шофирате, също можете да се тествате, за да сте сигурни, че управлението на кола е безопасно в случая. 

Можете да го използвате за тестване на служители или членове на семейството

Ако имате собствен бизнес или сте на ръководна позиция, при съмнения за злоупотреба с алкохол, можете да използвате дрегер за тестване. Независимо за каква работа става въпрос, употребата на алкохол на работното място е недопустима. 

Ако работният процес включва клиенти, важни срокове, опасни машини и голяма лична отговорност, служител, който има проблеми с алкохола, може да навлече проблеми и за себе си, и за фирмата. 

Ако се притеснявате, че непълнолетен член на семейството или някой друг злоупотребява с алкохол, дрегерът е добро решение да проверите за това.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.