3 основни грешки, които мъжете допускат… в секса

Мъже, промяната в мисленето може да подобри сексуалния Ви живот. Вижте какви са трите най-често срещани грешки, които допускате и се научете как да ги избегнете.

Грешка 1: Сексът започва в спалнята

Мъжете могат да се възбудят навсякъде и по всяко време, но при жените това не се случва точно така. При тях трябва по продължителна секс стимулация чрез повече прегръдки, целувки и шепнене на приятни неща в ухото.

Всъщност, ключът към това жената да се отпусне по време на секс е чувството за безопасност и сигурност в отношенията. Една по-продължителна прегръдка може да отключи много повече емоции, отколкото предполагате. Притискането на тялото й до вашето, в продължение на 30 секунди, стимулира освобождаване на окситоцин – при жените – хормонът, който създава усещане за връзка и доверие.

Грешка 2: Мислите си, че знаете какво иска

И днес, както и преди 20 или 30 години, жените симулират оргазъм. Така че, да, напълно възможно е да си мислите, че й доставяте удоволствие, докато в същото време това не е точно така.

Затова – не се страхувайте да задавате въпроси и да се интересувате от желанията й в спалнята.

С други думи, поискайте указания.

Грешка 3: Заседнали сте и се придържате стриктно към планът си

Не следвайте максимата „щом е проработило три пъти, значи ще свърши работа и четвъртия“. Това, което я е подтикнало да стигне до финала предишния път не сработва всеки път. Напротив, обърнете внимание на партньорката си, експериментирайте различни неща и вижте как ще ви отговори. А след това разнообразявайте.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *