100 Кила смята, че Розата в “Маскираният певец” е…

Принцесата и Пилето напуснаха “Маскираният певец”, което остава хитовото шоу на “Нова телевизия” с трима финалисти – Розата, Пчелата и Гарванът. Разбира се, сега всички се опитват да познаят, кои звезди се крият под тези три маски.

Розата е един от участниците с най-силно пеене в първия сезон на формата. Вече на няколко пъти този участник показа, че разполага с впечатляващи гласови данни и магнетично присъствие на сцената. Но кой е Розата?

Известният рапър Явор Янакиев – 100 Кила има собствена теория по въпроса. Макар и повечето фенове да смятат, че това е Роберта, 100 Кила залага на друго голямо име в българската музика – Камелия Тодорова.

Камелия Тодорова
Камелия Тодорова ли е Розата в “Маскираният певец”?

Килата признава, че е голям фен на шоуто. Относно Розата той казва, че според него “единствено Камелия Тодорова може да пее по този зверски начин”.

Остава да изчакаме и да видим, дали нюхът на варненския рапър се е оказал правилен в случая. Определено Розата е истинска енигма, която нямаме търпение да бъде разкрита.

Иначе теории има и за останалите финалисти в предаването.

За Пчелата се смята, че това е някоя от младите певици в българската поп музика. Предположения има както за Михаела Маринова, така и за Тита. Не по-малко е интересна и загадката зад Гарванът. Името на Крисия Тодорова се споменава като евентуален човек зад маската, докато според Алисия, която бе Принцесата, това е нейната колежка във фолка Деси Слава.

Пилето
Точно както бяхме писали, поп звездата Дивна се оказа под костюма на Пилето

Иначе точно както очаквахме, Дивна се оказа момичето зад щурия и забавен образ на Пилето. Пернатото бе сред големите фаворити на публиката, но в крайна сметка напусна формата, заедно с Алисия в ролята на Принцесата.

Е, остава още малко, за да видим последните парчета от пъзела на “Маскираният певец”. А кой е вашият фаворит в шоуто? Споделете ни в коментарите!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *