Цвета Караянчева с тежки думи по адрес на президента

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отправи тежки думи по адрес на президента Румен Радев. Тя заяви, че „Радев отдавна не е нейният президент“.

Разединението в България отдавна е факт. Преди време Президентът публично свали доверието си от кабинета на ГЕРБ, като той подкрепя и протестите, настояващи за оставката на Бойко Борисов и правителството му. Той дори определи управляващите като „мутри“.

В момента Цвета Караянчева е на официално посещение в гр. Първомай. Тя проведе среща със симпатизанти на ГЕРБ и заяви: „Вместо да насърчава мира и единството на нацията, Президентът вече години наред ни разделя като общество. Той скандира „мафия“, но без да посочва конкретни имена. Ако той наистина разполага с информация от службите, нека я представи на прокуратурата. Аз обаче се опасявам, че това са просто приказки от негова страна. Не се сещам дори с едно действие в полза на народа, с което ще го запомня. Той отдавна не е моят президент“.

„Няма как да си политик, а да е страх да си сред хората. Да те е страх от критиката им. Ние от ГЕРБ не се страхуваме от недоволството на хората. То е полезно, защото ти посочва къде бъркаш. Политика не се прави само на жълтите павета“, каза още Караянчева.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *