Скандау-но неизвестни

Започваме този текст с уточнението, че критиката ни не е насочена към цялата група Скандау, а към един от нейните членове – Лъчезар и по-конкретно: неговата приятелка Ралица.

Няма да бъдем многословни, ще ви оставим да направите изводите си сами.

В своя блог приятелката на Лъчо споделя как преди броени дни той изгонил деца, които му поискали автограф. Изгонил. Деца, които са негови фенове, които се наричат „армията на Скандау“, които си купуват техните тениски и които буквално ги боготворят, наричайки ги богове. Младото момиче, родом от Трявна (както тя сама казва в блога си, място с население под 10 000 души), явно в момента се изявява като звезда, защото е гадже на един от актуалните изпълнители (който впрочем също е от малко място, по-конкретно село Жабокрът).

На тези от вас, които ще напишат, че родното място няма значение, бързам да кажа, че са прави. Авторът на този текст също е от т.нар. провинция. И смятам, че провинциалното мислене не идва от мястото, на което си роден, а от това колко е голям светът ти. Можеш да си тесногръд и в центъра на София, и в центъра на Жабокрът. Понякога обаче има един комплекс на малкия град, който трудно може да бъде преодолян. Имат го и хора в София, родени в крайни квартали, да речем. Не е нещо страшно. Страшно е, когато рефлектира върху останалите.

И така. В своя блог Ралица – момичето, „известно“ с това, че е гадже на известен, решава да опише тежката съдба на своя приятел, който е спиран по улиците от деца и молен за снимка или автограф. Но тъй като той е със статут на огромна звезда, той ги гони. Прилагаме снимков материал към написаното, тъй като подозираме, че скоро може да бъде свалено от блога.

Майката на едно от децата обаче решава да обясни на Ралица някои важни неща, които, очевидно, са несмилаеми от ума на девойката, приятелка на известните. И смятаме, че се е справила отлично. За да не преразказваме думите й, просто ще ви приложим снимка на написаното. Изказваме й нашата подкрепа и искрено съжаляваме, че децата си избират толкова недостойни кумири, които нямат сили да се справят с тежестта на „славата“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *