Какво, за Бога, се случи с Юлиан Вергов? (СНИМКА)

Един от най-обичаните български актьори Юлиан Вергов шокира феновете си. Той пусна снимка в социалните мрежи, където се вижда, че е обезобразен и сякаш пребит от бой. Както и можеше да се очаква, почитателите му се стреснаха и се зачудиха дали всичко с него е наред.

За щастие се оказа, че никой не е посегнал на Вергов. Целият му грим е част от рекламна кампания за сайт за пазаруване, за която той е бил ангажиран през последните дни.

Коментирайки иронично, Вергов пише, че „така се случва, когато жена ти разбере за намаленията в сайта, а ти си се възползвал само за себе си и нищо не си купил на нея“.

Съветът на „Площада“: Търсиш ли си качествени дрехи втора ръка? Не пропускай да разгледаш предложенията на магазини „Мания“ – безспорният лидер на пазара у нас.

В момента актьорът се готви за новия сезон в театъра, както и за различните филмови и театрални продукции, за които е ангажиран. В последно време го гледахме като жури в риалитито „Като две капки вода“, като нищо чудно да го очакват и нови ангажименти от подобен тип.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *