Ето първа снимка на бебето на Луиза Григорова (СНИМКА)

Актрисата и модел Луиза Григорова – Макариев пусна първа снимка на своето първо бебе. Малкият юнак е на едва няколко дни, след като Луиза успешно роди в една от столичните болници. Тя и съпругът ѝ Мартин Макариев избраха интересно име за момчето, кръщавайки го Бран.

В социалните мрежи Луиза пусна първа снимка на малкия Бран Макариев. На нея се вижда единствено малката ръчичка на бебчето, което е хванало майка си за пръста. „Бран Макариев“ е написала Луиза под снимката, добавяйки емоджи под формата на сърце.

Не е ясно дали Луиза и Мартин са кръстили сина си на героя от „Игра на тронове“ Бран Старк или просто им харесва името. Това очакваме да научим от самите тях в бъдеще.

Това е първо дете за Луиза Григорова и второ за нейния съпруг Мартин. През цялата си бременност Луиза държеше феновете си в течение на това, което се случва. Тя често пускаше снимки, направени на различни етапи на бременността ѝ. Любопитен факт е, че в същия ден роди и най-добрата приятелка на Луиза Весела Бабинова, която също е актриса.

бран макариев
Първа снимка на бебето на Луиза Григорова

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *