Кой кого заряза? Истината за Андреа и Кубрат

Раздялата между поп-фолк звездата Андреа и боксьора Кубрат Пулев определено бе една от светските новини на годината. Двамата бяха дълги години заедно, като всички очакваха те да се оженят и да имат наследници. Кобрата дори бе обещал, че ще предложи брак на певицата, ако победи Владимир Кличко и стане световен шампион.

Като гръм от ясно небе дойде новината, че двамата са се разделили. Така и не стана ясно, защо се е стигнало до раздялата. Нито кой е бил инициатор на „развода“.

До този момент.

Отговаряйки в Instagram на въпросите на свои фенове, Андреа разкри, че именно тя е пожелала да сложи край на връзката си с Кубрат Пулев. Един от нейните почитатели я попита в социалната мрежа, дали раздялата между двамата е била едностранна. На този въпрос Андреа отговори така: „Това беше мое решение“.

Андреа
Андреа разкри, че тя е била шута на Кубрат Пулев

Лошо впечатление обаче прави, че в Instagram Андреа пише на латиница, явно не изпитвайки голямо уважение към българския език.

Отговорът на Андреа до голяма степен е изненадващ. Повечето хора мислеха, че Кубрат Пулев е бил човекът, който е поискал тази връзка да се разпадне. Все пак, няма спор, че той е по-голямата звезда от двамата през последните години, успявайки да натрупа голяма слава с победите си на ринга. Заговори се, че проблемите на Андреа с килограмите също могат да са причина любовта на Кобрата да охладнее.

В жълтите медии дори се заговори, че боксьорът вече има нова изгора, значително по-млада от поп-фолк певицата. Самият той обаче отрече тези информации. За Андреа също не се знае, дали в момента е с гадже. По-вероятно е тя да е сама в настоящия момент, все още възстановявайки се от тежката раздяла. Певицата продължава да се бори с наднорменото тегло, като тя често е критикувана, че твърде много обработва с „Фотошоп“ снимките си в интернет.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *