А така: омъжена учителка по история имала сексуална връзка с ученик (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ)

Нейното име е Елена С., тя е на 25 години, омъжена и работи като учителка по история. Дотук нищо нередно или необичайно. Оказва се обаче, че има прекалено близка връзка с един от своите ученици. Толкова близка, че чак сексуална. А той е едва на 13 години.

Действието се развива в гр. Аркада, Русия и за случилото се съобщава местната полиция. Историята започнала преди 2 години, а за достоверността й има много снимки и доказателства. Когато отношенията им започнали, Артьом бил в 8 клас. Най-напред двамата си говорили, поддържали приятелски отношения, но скоро след това те преминали в сексуални.

Съучениците му случайно разбрали за необичайната връзка, тъй като от време на време влизал в профилите си в социалните мрежи през техните телефони. Така те попаднали на личната му кореспонденция с госпожата, която била доста пикантна.

Учениците веднага разпространили съдържанието и информацията стигнала до полицията. Учителката напуснала училището и изтрила всичките си снимки от социалните мрежи. Органите на реда все още разследват случая.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *