Лили Иванова в депресия, не яде и крие лицето си, преживяла е нещо ужасно…

Естрадната легенда Лили Иванова е изпаднала в тежка депресия и от няколко седмици насам психолози се борят с душевното й състояние, пише „Галерия“. 77-годишната певица отказва да вижда близките си, не се храни и дори е отклонила услугите на личните си фризьор и гримьор, които ежедневно се грижат за външния й вид.

Освен с депресията, лекарите са я диагностицирали и с натрапчива хипохондрия (перманентен страх от болести). Според запознати причината за внезапното депресивно разстройство се крие в инцидент отпреди няколко месеца. По време на рутинна разкрасителна процедура с пълна упойка, Лили изпаднала в кома и лекарите с часове се борили за живота й.

Иванова получила тежък кръвоизлив на операционната маса и след като лекарите я реанимирали, била изместена в Правителствена болница. „Няма безобидна интервенция, винаги има риск, особено на такава възраст“, обясняват хирурзи.

Вероятно след посттравматичния шок, Лили изпада в депресия. Допълнително влияние оказала и предходна интервенция – неособено сполучлив фейслифтинг, след който Иванова упорито крие лицето си. По време на последния й концерт през юни един-единствен професионален фотограф имаше право да снима певицата, и то само в профил. Въпреки това, звездата през цялото време си прикриваше лицето с ръка.

Заради тежкото емоционално състояние на Лили, следващите й изяви са насрочени едва за октомври месец. Лекарите се надяват дотогава певицата да се повлияе от лечението, макар че депресията в късна възраст често води и до други усложнения. През годините певицата често е проявявала емоционална нестабилност, но нейни близки са категорични, че този път положението е критично.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *