Юлий Москов: Този Парламент е просташко сборище

Журналистът Юлий Москов определи новия Парламент на България като „просташко сборище“. Той говори пред ТВ „Европа“ и сподели мнението си за това, което виждаме напоследък в Народното събрание.

„Аз съм втрещен! Едно просташко сборище. Те могат само да ругаят и крещят. Като агитка на футболен мач. Това не е парламент, това е позорище. Всичко е обърнато назад към миналото, към това да режем ръце, крайници, бесилки – „Ще ви изчегъртаме, ще ви унищожим“. Това е Русия през 18-та година – власт на работниците и селяните – мечтата на Ленин. Сега ние имаме не само власт на неуките работници и селяни, но и власт на лъжците, защото повечето от тях безумно лъжат“, заяви Москов.

Той добави: „Татяна Дончева, когато висеше по цяло лято на Шведския хотел на морето с Илия Павлов, сега казва – ние сме нови хора. Таня, ти си последният, който може да каже, че е нов човек. А Тошко Йорданов? Господи, не вярвам на очите си!“

„Този парламент е полулегален, защото никой не казва какво ще прави. Всичко е мъгла, всичко е задкулисие, всичко е неискреност. Аз останах много огорчен да узная, че те са изкопирали Хитлер. През 1939 г. Хитлер идва в Германия на власт без икономическа програма, без социална програма, без програма изобщо! Той публикува една страничка с 25 точки, логически несвързани една с друга. Тези на Слави Трифонов успяха да напишат само две точки – мажоритарни избори и субсидии. И се отказаха от едната. Как може човек да прогнозира нищото?! Защото те са нищо!“, заяви Юлий Москов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *