Шок! Културистът Тихомир от „Фермата“ вече е жена (СНИМКА)

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който доби популярност с участието си във „Фермата“, вече е жена! Това оповести самия той в социалните мрежи.

Тихомир вече се казва Мелиса, а от снимките виждаме, че той е свалил около 30 килограма и си е направил модерна дамска прическа.

Отдавна знаехме, че Тихомир харесва мъже, като той дори имаше връзка с известния влогър Стамбини. Сега обаче той е предприел нова стъпка, далеч по-смела – да премине на хормонална терапия и от мъж да стане жена. В социалните мрежи Тихо вече е променил името си и се изписва като Мелиса Рангелова. Дори има свой канал в YouTube, където говори по теми от своята компетенция.

Във „Фейсбук“ Тихомир написа: „До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, тепърва предстоят големите промени. Много ми помогнаха 3-те метода за детоксикация, алкализация, пречистване и подмладяване на организма и кожата. Истината е, че много дълги години отлагах това… и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста труден и дълъг път. Определено имам нужда от това сега“.

А ето и неговата огромна промяна:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *