Шеф Манчев се престраши и пусна първа СНИМКА с любимата си Ива Бека

Шеф Иван Манчев се носи на крилете на любовта с новата си изгора Ива Бека. Двамата се запознаха покрай децата си, които също са гаджета. Преди време успяхме за първи път да ги видим заедно на снимка, която бе качена от фолк звездата Анелия. Певицата е една от добрите приятелки на бизнес дамата Ива Бека.

Сега обаче шеф Манчев сам се престраши да качи снимка с новата си жена.

Топ кулинарът качи снимката в своя „Инстаграм“ акаунт, където бързо събра хиляди харесвания и позитивни коментари. Определено шеф Манчев е фен на красивите жени, тъй като бизнес дамата Ива Бека има визията на топ модел.

шеф Манчев Ива Бека
Шеф Иван Манчев и новата му половинка Ива Бека

Макар и вече да не е на 20 години, Ива Бека е жена, която определено знае как да се грижи за себе си. Красотата ѝ е очевиден факт. Дамата работи в рекламния бизнес и се издържа достатъчно добре, за да няма нужда от парите на шеф Манчев. По това можем да съдим, че любовта им е напълно истинска.

ива бека
Ива Бека снимки: Georgi Krivoshiev Photography

Иначе шеф Манчев не спира да се доказва като истински плейбой.

Не толкова отдавна той бе завъртял младо гадже, което дори му роди дете. Съвсем скоро след това обаче Манчев се раздели с въпросното момиче, след като стана ясно, че характерите на двамата изобщо не си пасвали.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *