Ето я! Вижте красивото ново гадже на шеф Манчев (СНИМКИ)

Един от най-известните готвачи у нас шеф Иван Манчев ще се окаже голям плейбой. Майсторът кулинар отново е с нова жена до себе си. Но коя е тя?

Първо малко предистория. Наскоро Манчев напусна жена си, тъй като се влюби в мениджърката Цветомила. Тя дори му роди бебе, но само два-три месеца по-късно готвачът реши, че вече не иска да бъде с тази жена. Тази му постъпка разочарова голяма част от феновете му, които останаха несъгласни с решението да зареже приятелката си, която току-що му беше родила дете.

Иван Манчев обаче не е от мъжете, които обичат да стоят сами. Топ кулинарът вече има нова жена на сърцето си. Това е бизнесдамата Ива Бека, която определено е жена, доказала се в професионален план.

Ива Бека
Ива Бека снимка: Georgi Krivoshiev Photography

Ива Бека определено е жена, която знае как да се оправя сама в живота. Тя управлява собствен бизнес и в момента е мениджър в компания, която функционира в сферата на рекламата. Любопитен факт е, че свалката между Иван и Ива станала покрай децата им. Синът на шеф Манчев е гадже с дъщерята на Ива. Двете деца решили да заведат родителите си на съвместна среща в ресторанта на Манчев, където между него и бизнесдамата светкавично се появили първите искри на новата любов.

ива бека
Ива Бека снимки: Georgi Krivoshiev Photography

Смята се, че шеф Манчев и Ива Бека са в романтични отношения от около месец и половина. В началото не искали да се знае, че са гаджета, но вече започнали все по-често да се появяват заедно на публични места. Наскоро, например, двамата били заедно на рождения ден на фолк дивата Анелия.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *