Фънки: Ще се ваксинирам при първа възможност

Музикантът и промоутър Димитър Ковачев – Фънки потвърди, че при първа възможност ще си постави ваксина срещу COVID-19, пише „Стандарт“.

Пред ежедневника той призна, че се страхува за своята майка и в момента трудно може да се вижда с нея, имайки предвид ситуацията. Фънки обаче смята, че при поставена ваксина опасност вече няма да има.

„Тая 2020 няма да я забравим никога. Аз мисля да се ваксинирам при първа възможност. Най-вече защото ме е страх за майка ми. След това вече няма да има проблем да се виждаме с родителите си“, каза Ковачев.

Той допълни: „Нова година, нова трагедия. Винаги е пълно с оптимисти и винаги трагедията е тотална. Всяка нова година носи някоя нова тояга. Надявам се да умра най-безболезнено, защото кошмарът е тотален, сами виждате какво става.“

С типичното си чувство за хумор, Фънки даде и идея как да изчистим въздуха на София.

„Трябва да разкараме бариерата Витоша, тази скапана планина, за да се отворим към беломорския въздух, който по долината на Струма идва насам. Така ще има много материал и магистрали. Тука става убийствен купон, започва страшна веселба, чист въздух, мек климат, кеф“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *