УНИКАЛЕН смях! Тези котки изпадат в УЖАС, когато видят краставици! (ВИДЕО)

Можете ли изобщо да предположите, че е възможно нещо толкова тривиално като краставиците да карат определени животни за изпадат в пристъп на ужас и паника? Вярвате или не, отговорът е „да“ – възможно е! Истината е, че по някаква причина, която на нас не е известна, котките изпадат в ужас, когато видят краставица пред тях.

Не вярвате? Да, може би това ви звучи налудничаво, но почакайте да видите това видео и ще се убедите, че всичко това отговаря на истината.

Както сами ще видите, тези котета направо изпадат в същински ужас, когато видят краставица пред себе си. Не знаем каква е причината за това и защо намират зелените зеленчуци за толкова страшни, но е факт, че направо се побъркват, когато ги видят пред себе си.

Ако и вие самите имате котки у дома, може да пробвате, за да видите дали и вашата мацорана ще се уплаши от зеления зеленчук. Предполагаме, че никога няма да разберем истинските причини, поради които това се случва. Но трябва да признаем, че определено е нещо интересно за наблюдаване!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *