Тъжна работа – човек, доведен от „Възраждане“, очаква да е на концерт (ВИДЕО)

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обича да твърди, че хората, подкрепящи правителството на Кирил Петков, са „платени от американското посолство“.

Костадинов обаче ще трябва да обясни какви хора е докарал самият той на антиправителствената демонстрация пред Народното събрание.

По „Нова телевизия“ бе излъчено интервю с възрастен човек, докаран с автобус на „Възраждане“. Самият той ясно показва, че дори не знае къде точно е попаднал и защо е в София. Според думите на човека, той е дошъл в столицата „на концерт“.

Същият възрастен мъж признава и следното – превозът му до столицата е заплатен.

Тук идва въпросът – морално ли е една политическа партия да се възползва от възрастни хора, които видимо може би не са в добро ментално състояние? Или така Костадинов и неговите съмишленици искат да покажат, че имат голяма подкрепа от българския народ?

Наистина е тъжна гледката, която ще видите в следното видео:

Иначе днес бяха дебатите относно предстоящия вот на недоверие срещу кабинета на Кирил Петков. В залата стана доста напечено, а от трибуната бяха направени някои изказвания, които не прилягат на тази институция.

Очаква се правителството на Петков да бъде свалено, тъй като в момента те реално са малцинство в залата. Пред Парламента имаше два протеста, провеждащи се по едно и също време – „за“ и „против“ правителството.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.