Трагедия! Наш състезател по борба се обеси

Страшна трагедия разтърси българския спорт. 19-годишният борец Росен Бакрачев е открит обесен вчера от свои близки. Всички, които го познават, са потресени от трагичната новина, пише Самоков365.

Много негови познати публикуваха днес тъжни статуси в социалната мрежа. Те описват Бакрачев като човек с голямо сърце, който подава ръка на всеки. Треньорите възлагаха големи надежди на младият мъж за успехи в борбата.
Бакрачев е издъхнал в апартамент в кв. „Самоково“. На място веднага е повикана полиция, извършен е оглед. Няма данни за насилствена смърт, изясняват се мотивите, накарали младия мъж да посегне на живота си. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление, уведомена е РП-Самоков.
Росен Бакрачев е роден в село Широки дол. Завършва СУ „Никола Велчев“ миналата година. Тренира борба от малък и е част от местния клуб по борба „Рилски спортист“ като е един от най-резултатните спортисти. Бакрачев се доказа като добър спортист и в състезанието „Битката“, провеждащо се в село Доспей, където вдигна купата.
Погребението е днес, 17.11.20 г., от 12:00 часа на гробищния пaрк в село Широки дол.
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *