Тошо Тошев: Идва краят на Бойко Борисов

Известният журналист и издател Тошо Тошев смята, че краят на политическата кариера на Бойко Борисов е съвсем близо. Както знаем, в момента в цялата страна текат протести срещу премиера и неговия кабинет. В София и големите градове на страната хората масово са по улиците, но на този етап Борисов отказва да подаде оставката си.

Тошо Тошев даде интервю пред БНР, в което той сподели мнение, че този път Бойко Борисов няма да оцелее и ще падне от власт.

loading...

Ето какво заяви Тошев: „Борисов е основната персона, срещу която хората в момента протестират. Мисля, че той е вече много уплашен. Рядко му се е случвало това и да е в подобна ситуация. Оставам съм с впечатлението, че той обича протести под балконите му, защото това му дава възможност „да реши въпроса“. В момента обаче говорим за глобален протест, който властта със сигурност не харесва“.

Според Тошо Тошев, номерът с фейсбук видеата от джипа на Борисов няма да продължи да работи в бъдеще.

„Този джип действа по читалищна режисура, все едно е от времето на Многострадалната Геновева. Борисов лъже, че се интересува, те го лъжат, че нещата са добре.“.

Тошев мисли, че авторитетът на президента Румен Радев се е увеличил след акцията на прокуратурата в президенството.

„Ролята на Румен Радев изведнъж рязко нарасна. Прокуратурата направи много глупава грешка, като влезе в прокуратурата“.

loading...

2 thoughts on “Тошо Тошев: Идва краят на Бойко Борисов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *