Теодора Духовникова го направи на плажа в Доминика с двама спортисти СНИМКИ 18+

Актрисата Теодора Духовникова посрещна новата 2022 г. на екзотично и топло място, но също така и в изненадваща звездна компания, пишат колегите от Блиц.

Театралната ни звезда сподели поредица от снимки, които показват в какъв небивал лукс се шири в Доминикана. Кадрите по бански определено приковават вниманието, но още по-засилен интерес предизвика звездната й компания от мъже, с които побърза да се похвали в мрежата.

„На Кабарете истинските звезди са във водата и карат сърф като богове. Други звезди няма. Финалът на квалификациите за световното по хавайка, Cabarete, Domenicana, ла гранде емосион, двамата финалисти – Nicolas de la Cruz и Gian Marco Olivia и аз, не на себе си от възторг до тях. Шампионско начало на годината“, пише Духовникова.

Покрай спортистите и Духовникова се запалила по водните спортове и поискала съвети от тях как да се справи с карането на сърф. След това вниманието й привлекли и летателните атракциони над водата.

Теодора, като всички родни звезди, предпочита да си почивка в чужбина, където никой не я разпознава и може да бъде себе си. Там звездата не ползва грим, без прическа е, ходи с неофициални летни дрешки и няма притеснения, че ще я снима някой по бански.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *