Тези пет предмета в портмонето привличат парите

Има  техники, които според източните учения помагат да се отворят енергийни канали, привличащи различни положителни събития.  В същността си те са достатъчно прости и не изискват кой знае какви усилия или средства.  Една такава техника е носенето на различни предмети в портмонето, които действат като притегателна сила за парите. Е, няма такива чудодейни трикове, които да пълнят портфейла с пачки, докато притежателят му бездейства, в очакване на блаженството. Полагането на  определени усилия  за осигуряване на финансова независимост е главното условие. Защо да не подсилим ефекта с щипка вяра в чудото?

На първо място е самото портмоне. Ако то е скъсано, изтъркано и захабено – изхвърлете го веднага. Парите обичат сигурна защита, чисто и удобно местенце. Купете си ново портмоне, с достатъчно на брой отделения и подходяща дължина. Банкнотите трябва да съхранявате разгънати и по възможност подредени по номинал. Отделение с цип за монетите е задължително условие. И още нещо – червеният цвят според фън шуй е най-добрия избор, ако искате парите да потекат към вас. Купете си червено портмоне!

Дафиновият лист е символ на финансов просперитет. Сложете го в отделението за „магии” в портмонето. Той ще увеличи вашата енергия и ще отвори чакрите ви. Освен пари, този малък изсушен лист ще привлича добротата и любовта към вас. Обяснението на този феномен е, че подсъзнателно вашата увереност нараства, което пък от своя страна дава тласък на креативността ви.

Символ на богатство в източните учения са т.н. китайски монети. Те са кръгли, с квадратен отвор в средата. За най-голям ефект се препоръчва да завържете три монети с червен конец, които да носите със себе си постоянно.

Друг магнит за парите е оризът – основната храна на азиатските народи. В малко пликче отбройте точно 21 зрънца и ги приберете в онова, магичното отделение. Вярва се, че този символ на изобилието и късмета потиска желанието за необмислено пръскане на пари. Ето начин банкнотите в портмонето, ако не се увеличат, то поне да останат непокътнати.

Вероятно много от вас носят със себе си полускъпоценни камъни, символ на зодията ви. Прибавете към тях сапфир, нефрит, цитрин, пирит, малахит, авантюрин или перидот. Те са символ на положителна енергия и стабилност – лична и финансова и имат силата да предизвикват тези неща да се случват.

Нека отдадем нужното и на едно малко растение, което се среща навсякъде около нас – детелината. Според нашите вярвания четирилистната детелина носи на притежателя си здраве, щастие и късмет. Всички те са важни за просперитета на един човек, а от там и за неговите финансови успехи. Няма да заеме много място в портмонето, така че потърсете си детелина с четири листа в близката градинка.

Както виждате, да повярвате в чудото няма да ви струва нищо. Защо не опитате дали действа наистина?

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *