Тези мъже никога няма да ви предложат брак!

Момичета, да си го кажем направо: има няколко породи мъже, които, каквото и да ги правите, никога няма да стигнат до решаващата стъпка да ви предложат брак. Може да сте заедно години наред, може да живеете под един покрив от години, но думата „сватба“ да продължава да бъде най-страшната възможна за тях. Ето кои са видовете мъже, от които изобщо да не си правите труда да очаквате нещо подобно.

Мъжът, който не е готов за сериозна връзка

Обикновено този тип така и не се оказва готов за подобно обвързване. Все чака „времето да покаже“, но накрая просто се оказва отегчен и си тръгва, взел най-хубавите години от живота ви. Най-добре вие направете първата крачка, за да се отървете от подобен тип.

Мъжът, който не може да прежали бившата си

Често споменава за най-дългата си връзка, която е приключила може преди 1, а може дори преди 5 години? Явно това е неосъществена в неговото съзнание любов, която никога няма да угасне. Най-добре приключете подобни отношения, преди те двамата да са възродили миналото.

Мъжът работохолик

Ако постоянно не може да намери време за вас, заради работата си – не очаквайте това да се промени за в бъдеще, защото работата няма да намалее. Отсейте приоритетите си и преценете дали подобна едностранна връзка е сред тях.

Мъжът, който иска повече

Ако често ви казва, че трябва да отслабнете, да смените цвета на косата си, да си направите екзотичен маникюр или други подобни, значи такава, каквато сте, не сте му достатъчна. Той не просто допуска, че има по-добри жени от вас, а е направо убеден и иска да ви превърне в образа от мечтите му. Най-добре го оставете сам да търси перфектната жена, преди да ви е превърнал в човек, който не сте.

Мъжът тийнейджър

Излиза постоянно с приятели, посещавайки клубове, които сякаш са по-подходящи за тийнейджъри? Използва „лафчета“, характерни за гимназисти, облича се с тийн дрехи и изобщо сякаш не е излязъл от училищния живот. Този тип най-много да ви разочарова с някоя 18-годишна мацка, която да срещне по неговите клубове.

Мъжът, който търси Истинската

Живее във филма, че няма истинска любов, че само Истинската жена е в състояние да промени това, а вие сякаш не съществувате. Щом до сега не е разбрал какво съкровище сте, не очаквайте да го проумее за в бъдеще.

 

 

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *