Стъки се оттегли за президент, обяви война на Радев

Председателят на Консервативно-патриотичното движение Станислав Недков – Стъки обяви публично, че оттегля кандидатурата си за президент на България.

ММА боецът посочи, че се обявява твърдо настоящия държавен глава против Румен Радев и ще подкрепи онзи кандидат, който се изправи срещу него.

Стъки написа във Фейсбук: „Оттеглям кандидатурата си, но ще подкрепя онзи кандидат за президент, който продължи битката, която първи поведох с диктатора и разединителя на нацията Радев“.

Той също така добави: „Назначената от Радев ЦИК обаче продължава да мълчи относно мое конкретно запитване. Преди близо месец потърсих отговор от ЦИК ще бъда ли допуснат като кандидат за президент при условие, че в деня на избора не ми достигат 25 дни за навършване на 40 годишна възраст“.

„Такова възрастово ограничение няма за нито една друга държавна позиция, включително и за най-висшата политическа длъжност в държавата – председател на НС“, подчертава ММА шампионът.

Той каза още: „Искам да благодаря на хората от Инициативния комитет и всички съмишленици на КПД, които намерихме в цялата страна. По време на обиколките ми през последните няколко месеца срещнах хиляди българи, които виждат в позицията и идеита на КПД надежда за по-достоен и справедлив живот.

БРАТЯ И СЕСТРИ, НЯМА ДА ВИ ПРЕДАМ! Продължаваме заедно да се борим за Отечеството си!“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *