Стъки и Недялко Недялков предложиха референдум в три точки

Консервативно-патриотичното движение, основано от шампиона Станислав Недков-Стъки и собственика на ПИК и ПИК TV Недялко Недялков, стартира поредна инициатива след серия от граждански акции в защита на демокрацията и справедливостта, които до момента събраха огромна подкрепа.

Ето повече подробности, които разкрива Стъки за инициативата:

Основахме Консервативно – патриотичното движение КПД като алтернатива на проядената от корупция политическа система. Обещахме ви промяна и днес ви предлагаме нещо конкретно – иницииране на национален референдум с 3 точки…

1. Трябва ли да има 100% машинно гласуване?

Данните от последните избори – в секциите с машини активността е 38%, а с хартия е около 50%. Имаме най-ниската избирателна активност на прехода. 2 200 000 гласуваха с хартиена бюлетина на 04.04. Сега, 3 месеца по-късно, 600 000 от тях не отидоха да гласуват, след като в 45 НС бе въведено задължителното машинно гласуване..
Конституционният съд не поиска да ни чуе, трябва да ги задължим да го направят чрез този Референдум.
Всички европейски страни, които направиха опит с машинно гласуване, скоро след това го отмениха, като в Германия дори беше забранено от КС – поради непрозрачност на цялата процедура на гласуване.

2. Да приеме ли България еврото?

Според мнозина експерти това ще доведе до повишаване на цените на стоки и услуги, но не и на заплатите и пенсиите. Левът е едно от малкото български неща, които все още не са ни отнели. Посегнаха на семейството (дъгата), на децата (осиновяване), на хорото и традициите (чалгата на Слави). Съгласни ли сме да си дадем геройския “лев”?

3. Трябва ли да гласуват българите в чужбина?

Основен приотитет на КПД е борбата с демографската криза. Трябва да направим така, че да приберем българите от чужбина, а не да им разкриваме секции, при които гаранцията за честно отчитане на техния глас е почти нулева. Държавата да създаде условия за икономически растеж, инвестиции и откриване на нови работни места, за да прибере в родината тези българи, които са отишли временно или сезонно да работят в чужбина. За българите, които са се установили трайно там, гласуването е един добър повод те да се приберат в родината, за да видят роднини и приятели.
Започваме подготовка за организиране на национален референдум по горните 3 точки. Търсим съмишленици и доброволци, които да се включат в обществено полезната ни инициатива. Свържете се с нас на kpdbulgaria@gmail.com.

Българският народ заслужава да бъде ПИТАН!

Да живее България!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *