Стъки изригна: Слави доказа, че е марионетка на Радев и ДПС

Кандидатът за президент на формацията КПД Станислав Недков – Стъки направи гръмко изказване по адрес на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Днес шоуменът-политик обяви, че няма да се кандидатира за депутат по време на следващите избори през юли. Той обаче загатна, че може да участва в битката за президент.

По адрес на Трифонов, ММА боецът Стъки заяви: „Доказа се, че „Има такъв народ“ е марионетна партия на Радев и ДПС, създадена само за политически хаос. Трифонов бяга и от този мач, след като не се яви нито веднъж в миналия парламент. Морално вече и приключил в политиката. Излъгани остават половин милион избиратели на тази партия. Хората гласуват за Слави, а получават Тошко Африкански.  Ако е мъж, Слави трябва да се появи, да видим поне дали съществува, жив ли е, а не да се измъква позорно, пробутвайки ни чужди статуси във Фейсбук“

Той коментира и опитите за полицейска репресия срещу него.

„Служител на МВР ми позвъни и ме предупреди, че лично до вътрешния министър Бойко Рашков е пристигнал анонимен мейл, в който се отправят абсурдни обвинения към мен. Образувано било производство, трябва да се явя на разпит. Приемам това като опит за репресия, след като обявих кандидатурата си за президент и след като заедно с наши съмишленици внесохме до американското посолство писмо срещу Бойко Рашков заради определението му „бивши хора“, насочено към негови противници“, обясни Недков.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *