Стратимир от „Игри на волята“ на косъм от смъртта

Стратимир от „Игри на волята“ е разказвал, че е страстен фен на екстремните спортове и изживявания, които го поставят между живота и смъртта. Финалистът в приключенското шоу обаче не крие, че заниманията му не са за всеки човек и са опасни, информира Secret.bg.

Адреналинът му е в кръвта и вярва в един принцип, който гласи: „Първо пробваш, после питаш“, сподели той в „На кафе“. Тими се е качвал къде ли не, стоял е на супер високи и необезопасени места, но най-опасното занимание, поне за него, е скалното катерене. Определя го така, защото има много фактори, които не зависят пряко и единствено от него. Когато е на ръба на някоя сграда, Стратимир владее положението, както казва сам. При скалите не е така, защото може да се подхлъзне по-лесно, да се срути нещо или да започнат да се свличат камъни.

Именно за опасна случка от миналото лято разказа Стратимир, когато се разхождал край скалите на Тюленово. Приключенецът се е премятал на скалите край Шабла, но в един момент се е подхлъзнал лошо, загубил равновесие и паднал.

Докато се е спускал надолу, Стратимир се е опитвал да се държи максимално близо до скалите, а главата му да е изправена, за да не падне на нея. „Паднах 6-7 метра надолу, но не директно, а се удрях по скалите. Успях да се спра между две скали, а под мен имаше още 3-4 метра директен дроп“, каза още Стратимир.

В крайна сметка е успял да спре, но не е минал без никакви физически проблеми. Стратимир е бил близо седмица на легло, имал доста рани и натъртвания. „Това е цената, която плащам за подобни изживявания“, каза още той. Случката не му се е отразила на духа и мотивацията, защото продължава да търси нови екстремни изживявания и не смята да се отказва скоро.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *