Стана ясно от какво е починал Филип Трифонов

Инфаркт е отнел живота на обичания български актьор Филип Трифонов. Звездата от „Момчето си отива“ потегли вчера към небесата на 73-годишна възраст.

Причината за смъртта бе разкрита от актьора Павел Поппандов, който заедно с Катето Евро гостува в bTV и си спомни за своя именит колега. Тримата играха заедно в култовия български филм „Оркестър без име“.

Павел Поппандов разкри, че Филип го е поканил на гости в същия ден, но той е отказал поканата заради пандемията.

Снощи трябваше да се видим и да бъдем заедно. Наш приятел ни беше поканил на гости, това се случва всяка година. Аз отказах заради пандемията“, разкрива Поппандов.

Той допълва: „Той е трябвало да отиде в дома на нашия общ приятел. Те са го чакали. Обадил се е синът му Мартин и е казал: „Татко почина, инфаркт.“ А трябваше да бъдем снощи заедно… Просто не мога да повярвам, че това се е случило. Точно на него“.

Катето Евро от своя страна призна през сълзи, че почти никога не е срещала човек като него. „Беше страхотен ентусиаст. Правеше много неща, беше толкова готин човек, никога не съм го виждала да е тъжен, да се сърди, да плюе нещо. Просто беше чуден човек“.

„Без още едно име останахме“, добави тя с тъга

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *