СНИМКА: Мегз показа, че е сред жените с най-красиво тяло

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз може постоянно да се забърква в различни кандидати, но едно не може да ѝ се отрече – тя работи усилено във фитнеса, за да може да се похвали с наистина красиво тяло. Може би едно от най-хубавите в България, поне сред известните личности.

Тези дни Мегз пусна снимка от Дубай, където стана ясно, че най-вероятно ще опита да се установи. Явно на дизайнерката ѝ писна от постоянните скандали в България, свързани с името ѝ. Сега тя ще се опита да намери щастието в Близкия Изток.

„Реших и аз чат-пат да ви споделям по някоя дума за преживяванията си като една българка, която се опитва да живее в Дубай“, написа тя в социалните мрежи.

И добави: „В началото на годината бях тук за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот – не за почивка. После си казах – „Ох, отивам пак да видя мога ли да живея там“. И изкарах още месец. Сега се завърнах отново. И ще видим.“

Прочетете още: ТОВА Е СНИМКАТА, ОТ КОЯТО МЕГЗ СЕ СРАМУВА НАЙ-МНОГО (СНИМКА)

Дизайнерката написа още: „Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми. Но след 10 години работата ми по дрехите в MEGZ и I-AM е много „завъртяно колело“. Тя е сигурност и стабилен доход за мен, който след толкова много години днес заслужено ми се отплаща и ми дава свободата да живея. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да експериментирам тук“.

А вижте и снимката, с която Мегз демонстрира уникалното си тяло:

Мегз
Мегз демонстрира, че притежава наистина красиво тяло
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *