След еротичния танц – Петър и Даяна се озоваха заедно в леглото (СНИМКА)

Продължава романсът между пилота Петър и актрисата Даяна Ханджиева в риалити формата „Фермата“. По всичко изглежда, че тазгодишният сезон на предаването ще бъде най-еротичният досега, тъй като вече видяхме какви ли не любовни истории. В някои от тях участва именно палавата Даяна.

Този път актрисата успя да омае пилота и плейбой Петър, който несъмнено е най-харесваният мъж в шоуто. След като се отдадоха на страстите по време на латино вечерта и предложиха на зрителите страстен еротичен танц, двамата не издържаха и се озоваха заедно под завивките. Това се случи в ратайската колиба, където нищо не остана скрито от камерите. Актрисата от „Скъпи наследници“ се обърна с гръб към Петър, а той нежно зарови ръцете си в косата ѝ.

В началото Даяна отказа да се гушне в пилота, но той лесно успя да я накара да го стори. Той дори ѝ каза – „Ще съжаляваш, че не сме спали в едно легло“, галейки я нежно по врата. След като легнаха заедно, двамата не се отделиха един от друг до разсъмване.

Даяна и Петър се озоваха в едно легло във „Фермата“

На сутринта Даяна не криеше радостта си от случилото се, заявявайки: „В приповдигнато настроение съм, защото се събудих до най-красивия мъж във фермата, до Аполон. Все по-добре се чувствам в компанията на Петър“.

Самият Петър от своя страна допълни: „Даяна е супер красиво момиче и не е изключено това, което се случва тук, да продължи навън. Всичко зависи само от нас“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *