Слави отново изригна във Фейсбук и посочи враг №1 на държавата

Шоуменът Слави Трифонов отново използва „Фейсбук“, за да изрази недоволството си от случващото се в държавата, информира Блиц.

„Падне дъжд – станат големите задръствания. Падне дъжд – наводни метрото. Падне дъжд – прокапе Ларгото. Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ „Белене“ и ръждяса. Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция. И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа държава и това е тайфун!“ пише водещият в профила си, където напоследък е изключително активен.

„Бесен съм! Не, яростен съм!“ Трифонов е на мнение, не можем да се справим с елементарни проблеми.  „И обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици и заради това, че като общност дори, не можем да се справим с един есенен дъжд“, допълва той.

„Извод: Дъждът – най-големият враг на държавата“, заключва в коментара си шоуменът.

Припомняме, че пороите в Бургаско взеха няколко жертви. Има евакуирани хора и хора, които се издирват. Премиерът разпореди на вътрешния министър Валентин Радев, на министъра на регионалното развитие Николай Нанков и на екоминистъра Нено Димов да посетят пострадалите райони.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *