Слави към Нинова: Приличате ми на котарака Леополд

Лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов категорично отхвърли поканата на Корнелия Нинова за участие в общ фронт за честни избори. Соцлидерката покани шоумена на разговор преди предстоящите парламентарни избори, но Трифонов отказа да се присъедини.

Дългия написа пост в социалната мрежа Фейсбук, обяснявайки защо е отказал на Нинова. Той смята, че в БСП са част от статуквото, поради което е безмислено да води разговори с тях. Трифонов дори оприличи Корнелия Нинова на котарака Леополд от популярното руско детско.

Ето какво написа той в социалната мрежа:

„Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: „Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: „Момчета, нека да живеем задружно“.

Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.“

Разговорите на БСП с 20 извънпарламентарни партии следва да стартират утре.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *