Сашо Диков: Борисов може да подаде оставка всеки момент

Журналистът Сашо Диков смята, че премиерът Бойко Борисов може да подаде всеки момент оставката на правителството.

Диков говори в предаването „Политически НЕкоректно“ и заяви, че няма да е изненадан ако Борисов развее белия флаг, а правителството не приключи своя мандат.

„Най-логично е да има избори през март. Прогнозата ми е и не изключвам възможността, че във всеки един момент Бойко може да подаде оставка, защото във всеки един момент може да се появи някакъв материал. Ами ако се появи видео как той спи и до него е отвореното чекмедже с пачките? Ако се появи, че в ливанска банка на негова сметка или на негови приближени лежат 50-100 милиона… Не изключвам възможността Бойко Борисов отново да спечели изборите. Друг е въпросът след това какво става… От едната страна е Бойко с неговите гафове, от другата страна е т.нар. „истинска опозиция“… А „идеологическите девственици“ Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов, може ли да сте толкова тъпи в политическите си заключения, че да не подкрепите Мая Манолова“, заяви Диков.

Журналистът зададе и въпрос: Що за правосъдие имаме, когато главният обвиняем по знаковото дело „КТБ“ все още не разпитан, и не е разпитан Васил Божков, който е застанал с името си зад рекета, поискан от Борисов и Горанов за 67 милиона?

„Докога хора от прокуратурата ще се пъчат, и Гешев също, че нещо правят срещу корупцията“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *