Дъщерята на Гълъбин Боевски порасна и стана истинска хубавица (СНИМКИ)

Сара, дъщерята на щангиста Гълъбин Боевски, порасна и вече е истинска красавица, забелязаха редакторите на Площада. Брюнетката, която в миналото се занимаваше сериозно с тенис, днес е майка на две деца и собственик на успешен семеен бизнес.

Като дете Сара Боевска преживя изключително трудни моменти. През 2011 година тя стана свидетел на ареста на своя баща, който бе хванат в Бразилия с цял куфар наркотици. Тогава тя преживя всичко от първо лице, а това нанесе сериозни вреди на психиката ѝ.

Днес Сара вече не се занимава активно с тенис, но тя е разцъфнала и е истинска красавица. Вече на 24 години, Сара е майка на две деца – момчета на две и четири години. Заедно със съпруга си Стефан ръководи семеен бизнес, изразяващ се в правенето на декорации за партита. Множесто известни личности вече са се възползвали от услугите на тяхната агенция.

Сара Боевска
Сара Боевска изглежда по-красива от всякога

Днес Сара изглежда щастлива и видимо се радва на висок стандарт на живот. По всичко изглежда, че тя е оставила кошмара, свързан с ареста на баща ѝ, зад гърба си.

Сара Боевска
Сара Боевска заедно със съпруга си Стефан

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *