Сами Хоссни: Коронавирусът ме смаза

Участникът във „Фермата“ Сами Хоссни разкри, че в момента кара изключително тежко заболяването си от коронавирус. Фитнес инструкторът вече 8 дни се лекува от заболяването. Той даде интервю пред bTV и разкри, че в определени моменти се е чувствал много зле.

„Първите 3 дни бях много зле. Имах висока температура, бях смазан физически от всякъде. Бях много учуден, че съм с COVID-19, защото гледам на себе си като на човек с висок имунитет. Мисля, че мерките, които се взимат от петък, са адекватни. Защото много хора, и аз лично, подценихме този вирус, а той толкова силно ме удари… Новите мерки ще бъдат вид защита за тези хора, които подценяват вируса“, обясни Сами.

В момента Хоссни е на домашно лечение и спазва стриктно нарежданията на своя личен лекар. Във висока доза приема витамини и минерали, които следва да подсилят организма му.

„Пия и минимум 3 литра течности под формата на билкови чайове от липа, лайка, жълт кантарион и мурсалски чай, също така. Наблягам на много плодове и зеленчуци, те са лесни за усвояване от тялото, съдържат много витамини и минерали, които са необходими на организма. Хапвам мандарини и грозде, домати, краставици и рукола. Гледам да си почивам през по-голямата част от времето и не извършвам никакви усилия. Пестя си силите и давам възможност на тялото да ги използва за борбата си с вируса. Отдал съм се на четене на книги. Чета автобиографията на Илън Мъск“, каза още той.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *