Разкрита! Ето кой е Хищницата в „Маскираният певец“

Кой е Хищницата? Това е въпрос, който всички фенове на „Маскираният певец“ не спират да си задават. Няма спор, че това е един от най-атрактивните участници в настоящия сезон на шоуто. Хищницата излъчва сексапил и еротика, а движенията ѝ могат да подлудят всеки един мъж.

Едно от най-често срещаните предположения е че Хищницата е фолк певицата Райна. Нейното име е чувано не само от панелистите, но и от феновете, които коментират в интернет. Хищницата има стройна секси фигура и добри танцувални умения, но и силен глас. Райна „пасва“ на всичко това.

Нашата медия обаче достигна до информация, че Райна не е този участник. Все още не можем да кажем кой е със сигурност, но имаме две основни предположения.

Едното е красивата певица Надя от проекта Deep Zone Project.

Надя Deep Zone
Надя от Deep Zone Project ли е Хищницата?

Получихме информация, че Надя е една от най-вероятните опции за човека, който се крие под „огнения“ костюм и маска в кърваво червено. Досега виждаме, че този участник определено знае как да флиртува с публиката – нещо, което Надя успее наистина добре. Не на последно място, Надя умее да танцува супер секси, което досега е доказвала с изявите си на сцената.

Има обаче и още една възможност, която си струва да коментираме.

Много вероятно е зад костюма на Хищницата да се крие една от най-успешните ни млади певици Михаела Филева.

Михаела Филева
Михаела Филева ли е жената, която носи костюма на Хищницата?

Тук отново на първо място идват уменията в танците, които Михаела е успяла да усъвършенства през годините. Като артист тя умее да се движи изкусно на сцената, както го прави и Хищницата.

Има обаче един проблем. Понякога движенията на този участник са твърде дръзки и предизвикателни, докато Михаела има репутацията на жена, която е по-свенлива в това отношение. Тя предпочита да излъчва своята класа по един по-различен начин, сравнено с Хищницата, която е много по-отворена в това отношение.

Ще продължим да дискутираме кой е този участник в „Маскираният певец“. Определено всички искаме да видим кой се крие под тази маска.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *