Радина Червенова изглежда отлично след битката с рака (СНИМКИ)

Радина Червенова спечели битката с рака. Едно от най-познатите и красиви лица на БНТ изглежда отлично като за човек, който наскоро е водил война за собствения си живот с едно от най-коварните заболявания. Радина се появи в сутрешното предаване “Преди обед” по bTV, където бе в компанията на своя съпруг и бивш генерален директор на националната телевизия Константин Каменаров. Тя говори пред водещите Деси Стоянова и Александър Кадиев, говорейки за преживяното.

По време на участието на Радина Червенова в “Преди обед” тя заяви, че изпраща 2019 година с голяма благодарност, защото е останала жива. Най-хубавото е, че тя изглежда страхотно и отново намира сили да се усмихва, въпреки целия кошмар, който е преживяла напоследък. Журналистката гостува в bTV със стилна къса прическа, напомняйки, че винаги е била елегантна и безупречно изглеждаща.

Радина Червенова
Радина Червенова в студиото на “Преди обед” (Колаж: ПИК)

Преди Деси Стоянова и Сашо Кадиев Радина направи неочаквано признание. “Колкото и странно да звучи, аз си харесвам годината, която изпращаме”, заяви тя.

В момента както тя, така и съпругът ѝ Коко Каменаров нямат нищо общо с БНТ и вече не работят за телевизията-майка. Те признаха, че в този етап на живота им, това е голямо облекчение за тях.

Радина Червенова каза още: “Предполагам, че за семейството ми беше по-тежко, но аз самата нямах време да мисля. Просто взех решението, че трябва да се боря и да видим накрая кой кого”.

Нейният съпруг Коко Каменаров добави: “В такива моменти започваш по-често да употребяваш фрази като “Бог е добър”. Да, мога кажа, че той наистина е добър. Никога не бива да забравяме, че колелото се върти – както има горе, така има и долу. Който го забравя, после ще бере ядове”.

Говорейки за времето на Каменаров като директор на БНТ, Радина Червенова заяви: “Тази длъжност е ефектна, но тя може да съсипе здравето, нервите и живота ти. Докато Коко беше директор, почти не успявахме да го видим вкъщи. Телефонът му звънеше денонощно, това беше голям стрес.”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *