Преслава показа как изглежда рано сутрин и без капка грим (СНИМКА)

Фолк дивата Преслава изненада приятно феновете си със снимка, която повечето звезди не биха споделили в социалните мрежи. На нея изпълнителката на „Водка с утеха“ е заснета скоро след събуждане и без капка грим – момент, който повечето хора предпочитат да не показват пред останалите. Поне в повечето случаи.

Вижда се, че на снимката Преси е в компанията на своя мъж Павел. „Съботно излежаване“, е написала тя към снимката, докато нежно се е облегнала върху ръката на Павел.

Похвално е, че Преслава има смелостта да се показва в изцяло естествен вид. Свикнали сме представителките на поп-фолк жанра да са много суетни и да не се показват без тежки гримове и прически. Сега обаче Преси ни предложи нещо съвсем различно.

Вижте още: РАЙНА ПУСНА СНИМКА БЕЗ КАПКА ГРИМ И ИЗНЕНАДА ФЕНОВЕТЕ СИ (СНИМКА)

В социалната мрежа Преслава доказа, че вече не страда от излишна суета, а не се притеснява да се покаже напълно естествена. Ето и въпросната снимка:

Преслава
Преслава изглежда наистина прекрасна рано сутрин и без грим

Феновете на Преслава твърдят, че тя се промени много след срещата с настоящия си мъж Павел.

Певицата не само роди за първи път, но и започна да избягва светския живот, който преди обожаваше. Сега тя цени семейния уют и времето, прекарано с най-близките ѝ хора.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *