Преслава най-после показа родителите си (СНИМКИ)

Поп-фолк примата Преслава показа родителите си пред всичките си фенове, което не се случва никак често.

Певицата зарадва майка си и баща си с приятна разходка в замъка в Равадиново, близо до Созопол, където те успяха да се порадват и на компанията на своята внучка Паола. Баба и дядо видимо бяха много щастливи, докато разхождаха малкото момиче, което расте все по-бързо.

Вижте още: ИЗВЕСТНА ПЕВИЦА ПОКАЗА БРЕМЕННО КОРЕМЧЕ ОТ ЦИТИРИДИС (СНИМКА)

Родителите на Преслава се казват Кольо и Янка, като те не крият, че са на седмото небе откакто Преслава реши да се задоми и да си роди дете. Дълго време родителите на певицата се притесняваха, дали тя изобщо някога ще се реши на тази важна стъпка. Ето обаче, че най-после бяха зарадвани от щерка си.

преслава родители
Кольо и Янка с Преслава и малката Паола

Не е тайна, че родителите на Преслава не одобряваха връзката на дъщеря си с бизнесмена Жоро Бирмата, който я докара до тежка депресия. Те дълго време я увещаваха да напусне Бирмата и отново да вземе живота си в ръце.

Вижте още: КАТЯ ОТ „РИТОН“ РАЗВЯ ОГРОМНИЯ СИ БЮСТ НА ПЛАЖА (СНИМКА)

В крайна сметка, нещата се наредиха за изпълнителката на „Водка с утеха“. В момента тя е щастлива с половинката си Павел, а малката Паола единствено допълва семейната картинка. В последно време Преси дори намали участията си по клубовете, за да може да прекарва повече време със семейството си.

преслава родители
Щастливите баба и дядо с малката Паола

Иначе Преслава прекара почти цялото лято на морето, където бяха повечето ѝ участия в клубовете. Скоро обаче тя се прибира в столицата, където животът продължава отново след отпускарския летен сезон. Феновете на певицата са нетърпеливи да я видят отново на столичната сцена. В последно време тя намали изявите си пред публика, но с порастването на Паола не е изключено ангажиментите ѝ отново да зачестят.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *