Предател ли е Слави Трифонов? (ВИДЕО)

Известният ютубър и влогър Любомир Жечев пусна ново интересно видео в своя канал. В него той обсъжда лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. Жечев засяга не само отскорошната политическа кариера на шоумена, но и засяга някои теми, свързани с неговото минало.

„Предател ли е Слави Трифонов? Има ли нещо общо с мафията и ДПС? Авторитарен лидер, дърпащ конците на депутатите си от дивана ли е? Искал ли е някога задкулисно влияние и 50% от ГЕРБ? Имал ли е връзка с мутрите на прехода?“ са някои от въпросите, които Жечев задава в авторско видео с дължина от над 35 минути.

Той признава, че за някои от тези въпроси няма как да говори със сигурност, но може да се спекулира.

Това видео на Любо Жечев идва в момент, в който Слави Трифонов практически обрече правителството на Кирил Петков, решавайки да оттегли подкрепата си към него. Преди броени дни депутатите на „Има такъв народ“ гласуваха и за оставката на председателя на НС Никола Минчев. В същото време обаче партията на Трифонов започна да се разпада, след като структурите му по места започнаха да го напускат. Преди това няколко депутати на ИТН, начело със спортния министър Радостин Василев вече обявиха, че се разграничават от партията на Слави.

Ето и видеото на ютубъра Любо Жечев, което задава някои важни въпроси, свързани със Слави Трифонов:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.