Знаците, че душата на починал човек е до вас

Как да познаем, че душата на починал човек е близо до нас? Това е въпрос, който вълнува всички нас. Няма човек на този свят, който да няма близки в Отвъдното. За съжаление, това е цикълът на живота и е напълно в реда на нещата.

В тази статия ще ви представим пет сигурни знака, че душата на починал е някъде около нас. Спиритуалистите и мистиците са убедени, че тези сигнали няма как да бъдат сбъркани.

Дръжте под око домашните си любимци

Ние хората не забелязваме и не усещаме онова, което виждат и усещат нашите домашни любимци. Те имат по-различни сензори от нашите. Смята се, че често душите на починалите могат да „влизат“ в телата на животните, за да общуват отново с нас. Имайте го предвид, когато домашният ви любимец се държи необикновено. Особено когато изведнъж се държат по-мило и любеобвилно. Гледайте ги в очите и ще видите поглед, който е по-привичен за човек, отколкото за животно.

Прочетете още: КАКВО ДА ПРАВИМ С ДРЕХИТЕ НА ПОЧИНАЛ ЧОВЕК?

Внезапна миризма

Ако внезапно усетите миризма или аромат, без да има ясна причина за това, не се самозалъгвайте – това е знак, че някоя сродна душа е наблизо. Така тя иска да се свърже с вас.

Помощ от любим човек

Дори и един човек да е предал Богу дух, той продължава да се грижи за своите близки, по един или друг начин. Или по-конкретно – неговата душа. Вероятно всички ние можем да си припомним поне един или два случая, когато сякаш изведнъж сме намерили решение или сме получили помощ. За съжаление, много хора не осъзнават, че това е помощ от Отвъдното от любим човек.

Абсолютно спокойствие

Живеем в един живот с луд ритъм и често не намираме време за почивка. Случвало ли ви се е обаче да изпитате някак внезапно чувство на покой? Това отново е постъпка на любим човек, който иска да се отпуснете и да забравите поне за малко несгодите.

Прочетете още: МОЖЕМ ЛИ ДА СПИМ В ЛЕГЛОТО НА ПОЧИНАЛ ЧОВЕК?

Среща в съня ни

Учените все още не са установили напълно как процедира мозъкът ни по време на сън. Знаем само, че дори и в това състояние, той не спира да работи. Тогава ние можем да видим много неща от живота, но и от подсъзнанието ни. Ако в съня си имаме среща с починал човек, това е знак, че той иска да установи контакт с нас и да пообщуваме отново.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *