Ето я порасналата дъщеря на Зуека (СНИМКИ)

Девина е името на 21-годишната дъщеря на обичания актьор Васил Василев – Зуека. Тя е плод на любовта му с театралната режисьорка Нина Димитрова. Зуека вече не живее с Нина, но двамата отглеждат с безгранична любов общото си дете.

Днес Девина вече е пораснала и живее, и учи в чужбина. Младата жена е студент в Лондон и учи английска литература в колежа в Куин Мери – един от най-престижните в Обединеното кралство. Таксите там са високи, но Зуека и Нина помагат на дъщеря си. Самата тя не се изживява като поредното глезено дете, даже напротив – момичето работи като сервитьорка в английската столица, за да може да си докарва поне някакви доходи. Когато не е на работа или в университета, тя обича да пътува и да се обогатява по този начин.

В момента Девина си е в България и отмаря на родното Черноморие. Наесен тя ще се завърне в Англия, за да продължи следването си. Заради ситуацията с коронавирус обаче, ситуацията в момента е малко неясна.

„Хот Арена“ пишат, че младата българка се радва на много ухажори на Острова, но поне засега тя възнамерява да се фокусира върху ученето и оставя свалките на заден план.

Ето и снимки на красивата Девина, която направо е одрала кожата на известния си татко:

девина зуек

девина зуек

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *