Помните ли сериала „Отдаденост“? Ето как изглеждат актьорите днес (СНИМКИ)

Наред с бразилския сериал „Робинята Изаура” и американския „Дързост и красота”, италианската сага „Отдаденост” още с появата си преди две десетилетия стана абсолютен хит сред зрителите.

Житейските и любовните изпитания на трите семейства Нарди, Медичи и Бергер вълнуваха и ставаха предмет на много разговори. И това се дължи не само на интригуващия сюжет, а и на прекрасните актьори, превъплътили се в своите герои на екрана.

Днес някои от тях не са сред живите, а върху други времето е сложило своя неумолим отпечатък. За  почитателите на италианския сериал ще представлява интерес да разберат какво е отредила съдбата на любимците им – големите звезди от „Отдаденост”.

Аниезе Нано като Барбара Нарди

отдаденост

Актрисата, родена през 1965г., и днес е запазила чара си. Своя успех и популярност Аниезе Нано дължи на главните си роли в телевизионните сериали „Едера” и „Отдаденост”. Тя играе и в други продукции на италианската телевизия, както и във филми на Дамиано Дамиани, Спайк Лии, Маргарет фон Трот.

Запомнящи са ролите й в „Ново кино „Парадизо”, в сериала „Октопод  5” и в новите епизоди на „Комисар Рекс”.

Прочетете още: ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС КАСАНДРА 25 ГОДИНИ ПО-КЪСНО

Вани Корбелини като Томас Бергер

отдаденост

Героят на Корбелини Томас Бергер има доста мрачен и суров вид за разлика от актьора, който е усмихнат и позитивен. Макар и вече 65-годишен, Корбелини  и днес продължава да е фен на конния спорт, ските, плуването и ветроходството.

Неговите хобита не му пречат през годините да се снима в много телевизионни сериали, като освен „Отдаденост” слава му носи и участието в „Октопод”.

Филмът „Ездачи през времето” от 2016г. е последната му филмова роля до този момент. Актьорът предпочита повече театралната сцена, а свободното си време посвещава на любимите си занимания.

Джовани Гуидели като Роберто Ансалди

отдаденост

Джовани Гуидели създава запомнящ се образ на адвоката Роберто Ансалди, благодарение на своята изключителна игра. Неговият герой става антипатичен с поведението си – изоставя бременната си любовница, а и по всякакъв начин се стреми да провали отношенията между Томас и Барбара. Зрителят го възприема като „лошото момче” на сериала, а това само доказва големия му талант „да влезе” в образ.

Холивуд забелязва Джовани Гуидели и през 2010г. той участва в  „Турист” с Джони Деп и Анджелина Джоли като един от агентите на Интерпол.

Италианският актьор продължава да играе в телевизионни сериали, а последната му изява на големия екран ще бъде в „Подземен свят 6” на режисьора и продуцента Майкъл Бей.

Прочетете още: ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА РОБИНЯТА ИЗАУРА 43 ГОДИНИ ПО-КЪСНО

Катерина Вертова като Мириам Санти

отдаденост

Привлекателната Катерина Вертова е съхранила енергията си. Популярността й не е намаляла и тя продължава неуморно и на 60г. да се снима в различни проекти.

Позната най-вече в ролята на Мириам в „Отдаденост”, където беше майка на детето на Томас и приятелка на Барбара, актрисата създава и в последните години ярки образи. Такива са героините й Елеонора Зорци в „Комисар Рекс”, Франческа в „Продавачки”, Ливия в „Комисар Монталбано” и особено Лаура Вивалди в биографичния филм за големия композитор.

Ценена и търсена във филмовите и в театралните среди, Катерина Вертова не спира да работи и да снима в нови италиански сериали и театрални постановки.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *