Помните ли певицата Магда? Няма шанс да я познаете днес (СНИМКИ)

Помните ли поп-фолк певицата Магда? Днес тя изглежда толкова различно, че със сигурност няма да я познаете, дори и да я срещнете отблизо на улицата.

Съвсем отскоро пайнерката проявява активност в социалната мрежа Инстаграм, но профилът ѝ вече се радва на страхотна популярност. Основна причина за това са снимките, които Магда качва с чисто новата си и подобрена визия.

Видимо певицата е преминала през няколко пластични операции, които са подобрили външния ѝ вид и са я направили истинска красавица. Тези интервенции са изключително популярни във фолк бранша, като най-известният пример за това е Преслава, която коренно промени своя нос.

Благодарение на новата си визия, Магда вече се превръща и в инфлуенсър в Инстаграм. Все повече брандове ѝ предлагат да рекламира продуктите им, което тя прави срещу добро заплащане, разбира се.

Магда
Новият и подобрен външен вид на певицата Магда

Магда сериозно е взела под внимание имиджа си, тъй като тя вече има и специален екип, който се грижи за това. Тези хора диктуват какво да качва певицата в социалните мрежи и как да изглежда на снимките. Това е подход, който ползват всички големи звезди на запад. Там имат мениджъри и пиари, които не допускат изпълнителите да правят нищо без одобрението им.

Магда
Ако видите Магда на улицата вероятно няма успеете да я познаете

В социалните мрежи Магда все пак споделя и лични моменти, като например фотоси на малката ѝ дъщеричка Никол. Съвсем наскоро малката хубавица стана на 3 години. Цялата активност на певицата онлайн ни говори, че тя твърдо е решила да възроди кариерата си и отново да бъде едно от водещите лица в бранша.

Последните две песни на Магда „Тегля майни“ и „Отпечатък“ успяха да постигнат добър резултат сред феновете. Остава да видим дали този нов етап от нейната кариера ще бъде по-успешен от досегашните. Със сигурност новата визия на певицата ще ѝ помогне в това начинание.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *