Помните ли Кирчо от филма „С деца на море“? Ето какво прави днес

„С деца на море“ с великия Георги Парцалев е един от любимите комедийни филми на българите. Той е дело на култовите братя Мормареви, а едно от най-известните реплики в него е „Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият“.

Днес, няколко десетилетия след премиерата на този филм, някои от вас вероятно се чудят – какво става с въпросния Кирчо? С какво се занимава днес този възрастен мъж и още ли се снима в киното?

Отговорът на последния въпрос е „не“. Този мъж се казва Кирил Петров и днес той се изявява като радиоводещ. Вероятно сте го чували поне веднъж в популярното радио шоу „Тройка на разсъмване“.

Прочетете още: КЪДЕ СА ДНЕС ДЕЦАТА ОТ „ТАРАЛЕЖИТЕ СЕ РАЖДАТ БЕЗ БОДЛИ?“

Кирил Петров не е имал амбиции да продължи с актьорството, въпреки че се снима в още куп добре познат филмови продукции – „Таралежите се раждат без бодли“, „Сиромашко лято“, „Баща ми бояджията“, „Татул“ и други.

Като възрастен, няколко години той преподава български език в училище, преди да се насочи към кариера в радиото. За това му помага добрият глас и дикция, които му позволяват да работи нещо подобно.

В личния си живот Кирил Петров е баща на две деца, но се развежда с майката на наследниците си.

Кирил Петров
Водещият в „Тройка на разсъмване“ Кирил Петров
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *