Помните ли Ал Бънди от „Женени с деца“? Ето как изглежда сега (СНИМКА)

Помните ли култовия комедиен сериал „Женени с деца“, който дълго време се излъчваше и в България? Той разказваше за щурото семейство на Ал Бънди – отявлен неудачник и продавач на обувки, който е принуден да живее с досадната си съпруга Пеги и двете си деца, които рядко му носят някакъв повод за гордост. Ал често си мисли, как животът му е можел да протече по различен начин, като голямата му мечта е била да бъде звезда по американски футбол.

Ролята на Ал Бънди се изпълнява вещо от актьора Ед О’Нийл, който е вече на 74 години. За ролята си в „Женени с деца“ О’Нийл получава две номинации за награда „Златен глобус“. След това той ще направи страхотна роля и в друг комедиен сериал – „Модерно семейство“, който също се радва на голяма популярност.

Прочетете още: ПОМНИТЕ ЛИ СЕРИАЛА „ОТДАДЕНОСТ“? ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДАТ АКТЬОРИТЕ ДНЕС (СНИМКИ)

Днес Ед О’Нийл е вече на пределна възраст, но той все още разполага с все така сини очи, които хипнотизират хората срещу него:

Така изглежда днес екранният Ал Бънди Ед О’Нийл

Любопитен факт е, че както Ал Бънди е луд фен на американския футбол, така и в реалния си живот Ед О’Нийл е практикувал този спорт по време си в колежа. Той е голям фен и на бойните изкуства, като притежава черен колан по бразилско жиу-житцу.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *