Това е мистериозният холандец, направил бебе на Поли Генова (СНИМКА)

Българската певица Поли Генова очаква раждането на своето първо дете. Участничката на „Евровизия“ е вече в напреднала бременност. Досега знаехме, че баща на бебето е мистериозен холандец, когото до този момент не бяхме виждали.

Все пак сега Поли реши да ни покаже неговото лице. Тя бе засечена с него в столичен ресторант, където двамата вечеряха в компанията на свои приятели.

Именно така най-сетне успяхме да видим за първи път мистериозния мъж. Виждаме, че той е симпатичен и красив младеж, с леко набола брада.

Ето как изглежда той:

Преди време в медийното пространство имаше слухове, че мъжът на Поли Генова е родом от Филипините. Тя обаче отрече тази информация, разкривайки, че мистериозният мъж е всъщност от Холандия. Тя обясни, че за първи път се срещнала с него по време на наградите на БГ Радио.

Двамата вече живеят заедно в семейно жилище, очаквайки раждането на първото си дете. Детската стая в апартамента вече е обзаведена и очаква детенцето да се появи на бял свят.

Именно заради предстоящото раждане, Поли Генова се оттегли от ангажимента си като ментор в риалити формата „Гласът на България“. Във формата тя бе заменена от своята колежка в поп музиката Михаела Филева. Самата Михаела вече се сдоби с едно прекрасно попълнение за своя отбор.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *