Петър от „Фермата“ – разорен и безработен?

Пилотът Петър е големият плейбой в сезон 2020 на „Фермата“. Всички видяхме флиртовете му с актрисата Даяна, която видимо е привлечена от атрактивния му външен вид. Самата тя не се посвени да признае, че именно Петър е най-красивият мъж във формата за тази година.

Самият той обаче призна, че в момента животът не е никак лесен за него. Петър е безработен, а той няма и натрупани спестявания, с които да изкара кризата. Пандемията от коронавирус реално спря самолетните полети, а това остави пилота без работа.

„Останах без работа и сега, ако има втори икономически удар, ще стане страшно за мен. Трябва да плащам 750 лева потребителски кредит плюс квартира, а нямам пари“, ожали се той на най-близкия си приятел в шоуто – президентският гвардеец Калоян.

Калоян обаче побърза да му вдъхне надежда: „През зимата ще дойдеш да живееш при мен, в една стая ще спим, ако трябва!“

Остава да видим дали Петър все пак няма да спечели формата, което ще му осигури голямата награда от 100 000 лева. Това със сигурност ще му помогне в трудната ситуация в настоящия момент.

Петър и Калоян изглежда вече са много добри приятели, защото те вече се уговориха, че ако някой от тях спечели голямата награда, то той ще я раздели с другия.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *