Още едно лице на bTV напусна телевизията обиден

След Биляна Гавазова, bTV бе напусната от още едно от знаковите лица на телевизията. Това е един от водещите в медията Денислав Борисов, който се раздели изненадващо с досегашния си работодател.

Денислав, който е родом от Перник, е решил да смени изцяло попрището, в което се изявяваше до този момент, разказват негови близки. Все още обаче не знаем с какво е решил да се захване той. Можем обаче да сме сигурни, че опитът, придобит в една от най-големите български медии, ще му бъде много полезен.

Зрителите на bTV забелязаха, че от началото на седмицата Денислав вече не се появява на екран – нито сутрин, нито на обяд. На този етап телевизията му е назначила временен заместник, като се очаква да му бъде намерен постоянен такъв. Желаещи да работят там определено няма да липсват.

Изданието Lupa.bg съобщава, че Денислав Борисов е напуснал bTV с чувство на обида. От поне година и половина той е настоявал да му бъде поверено собствено предаване, където да покаже уменията си. Вярвал е, че е достатъчно квалифициран да води сутрешния блок на телевизията или отделно предаване. Дори споделял, че лансирането на определени журналисти като Мария Цънцарова, за сметка на други, не е никак честно.

Денислав Борисов
Харизматичният Денислав Борисов вече не е част от bTV

Иначе Денислав започва кариерата си в журналистиката като стажант във вече несъществуващата BBT, след което е назначен за постоянно като репортер и водещ. През 2010 година се присъединява към bTV, а 5 години по-късно вече води сутрешната емисия новини на медията. В ролята на репортер работи „на терен“ по време на някои знакови бедствени моменти в нашата история – земетресението в родния Перник, както и големите наводнения в Бисер, Аспарухово и Мизия.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.