Огнян Минчев предупреди за голяма опасност, грозяща България

Политологът Огнян Минчев коментира последните събития и трудностите пред съставяне на кабинет, съобщава ПИК.

„На Слави Трифонов Асен Василев му бил прекалено ляв – защото Слави бил бизнес ориентиран… Румен Гечев май ще му дойде по мярка достатъчно десен – възможната коалиция ИТН-БСП набира скорост. А вие внимавайте! Досега двете бедствия са връхлитали върху ни поотделно и независимо едно от друго. Виденов и Гечев – във властта, а Слави – в шоуто. Сега ще ни връхлетят заедно, с обединени сили“, коментира той.

Чума и ураган, пожар и земетресение на 7-ма степен по Рихтер… Това е на път да се случи с подкрепата на ГЕРБ, които се готвят благородно да напуснат пленарна зала при налитането на двойното бедствие, смята Минчев.

Прочетете още: ПЕТКОВ: ЯВНО ТЕЗИ ХОРА, НА КОИТО СПРЯХМЕ МИЛИОНИТЕ, СА НАМЕРИЛИ ПРОЛУКА ПРЕЗ ИТН

Всеки, който служи на принципа – „Колкото по-зле, толкова по-добре (за мен)“ ще се разочарова горчиво и ще отиде да плаче в ъгъла заедно със силите на мира и прогреса, които ни уверяваха – „Абе дай да го махнем, пък после ще видим…“ Ох, не беше лошо да го махнете, ама да можехте да видите „после-то“ предварително…, казва политологът.

Боже, навремето Василий Българоубиец оставил поне по един едноок на сто ослепени. Как се случи така, че да се съберем само кьорави…?, пита реторично той.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *