Няма да повярвате колко се промени Нели от „Търси се“ (СНИМКА)

Истинска трансформация претърпя Нели от „Търси се“ – едно от най-гледаните предавания в ефира на bTV. Нашите репортери забелязаха, следейки социалните мрежи, че чаровната журналистка е отслабнала драстично и е свалила голяма част от теглото си.

Водещата, чието истинско име е Нели Хаджийска, винаги е била леко „пухкава“, което се бе превърнало в нещо нормално за нея и визията ѝ. От последните постове в социалните ѝ мрежи обаче виждаме, че тя е успяла да промени коренно начина, по който изглежда. Нели е успяла да отслабне и вече е далеч по-стройна и вталена. А от широката усмивка на лицето ѝ личи, че тя явно е доста щастлива от този факт.

От поста на Нели виждаме, че тя е успяла коренно да промени цялостното си излъчване. Вече не е онази леко закръглена и чаровна дама, а прави силно впечатление с визията на модел. Облечена е в красива рокля с животинска щампа, а секси токчета на висок ток подчертават сексапила, който излъчва.

Можем да предполагаме, че отслабването на Нели от „Търси се“ е свързано със строг хранителен режим, който тя спазва. Много вероятно е диетата да е съчетана и със спорт, което винаги е най-добрата възможна комбинация.

Вижте я:

Нели Хаджийска
Нели Хаджийска успя да ни впечатли с многото свалени килограми
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.